Nordisk Film Production A/S

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den Skyldige 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forældre 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rosita 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
9. april 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krigen 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Kvindelige Birolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Nøgle hus spejl
Bedste Film 2016 Würzburg International Film Weekend 2016 Krigen
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Krigen
Nominated Best Foreign Film 2016 Los Angeles, Oscar Academy 2016 Krigen
Peace Film Prize 2016 Munich International Film Festival 2016 Krigen
Silver Mèliés 2016 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2016 Forældre
Bedste skuespiller:
Søren Malling
2016 Valetta Film Festival 2016 Forældre
Juryens Pris 2015 Marrakech International Film Festival 2015 Nøgle hus spejl
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
Special Mention:
Tobias Lindholm
2015 Zagreb Film Festival 2015 Krigen
FIPRESCI Pris:
Michael Noer
2013 Göteborg International Film Festival 2013 Nordvest
Kritikernes Pris:
Michael Noer
2013 Beaune International Thriller Film Festival 2013 Nordvest
Juryens Pris:
Michael Noer
2013 Beaune International Thriller Film Festival 2013 Nordvest
Bedste skuespiller:
Gustav Dyekjær Giese
2013 Transilvania International Film Festival 2013 Nordvest
NDR, Förderpreis:
Michael Noer
2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 Nordvest
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412