Nordisk Film Shortcut

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Dannys dommedag
Bedste Score:
Cliff Martinez
2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Only God Forgives
Bedste Sound Design:
Kristian Selin Eidnes Andersen
2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Only God Forgives
Bedste Film:
Christian Dyekjær
2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten
Sydney Film Prize:
Nicolas Winding Refn
2013 Sydney Film Festival 2013 Only God Forgives
Bedste Fotografering:
Larry Smith
2013 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2013 Only God Forgives

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412