Meta Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jeg er William 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Næste stop 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sorgenfri 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drømmen om Danmark 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ækte vare 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Samuel's Getting Hitched 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Europamestrene 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste lange dokumentarfilm 2017 Chicago Int. Children's Film Festival 2017 Drømmen om Danmark
Bedste mandlige hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Sommeren '92
Amnesty Award 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
2. pris bedste dokumentar 2016 Giffoni Film Festival 2016 Drømmen om Danmark
Bedste dokumentarfilm 2016 Salaam Film & Dialog / Salaam Filmfestival 2016 Drømmen om Danmark
Bedste nordiske film:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
FIPRESCI AWARD:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Göteborg International Film Festival 2015 I dine hænder
Debutantprisen:
Samanou Acheche Sahlstrøm
2015 Brussels Film Festival 2015 I dine hænder
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412