YLE

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The swedish Theory of Love 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Facebookistan 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Force Majeure 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tænk hvis .. 2014 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm 2010 Produktionsselskab Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Monastery 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oscar - 3 dele Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Best Documentary Award:
Jakob Gottschau
Express TV-Produktion ApS
Felicity Willetts
2017 Moscow Int. Documentary. Doker 2017 Facebookistan
Bedste børne- og ungdomsfilm:
Kenneth Kainz
2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Skammerens datter
bedste kostumer 2016 Waterloo Historic Film Festival 2016 Tordenskjold & Kold
Kritikernes Pris 2016 Waterloo Historic Film Festival 2016 Tordenskjold & Kold
Best Documentary Award:
Camilla Nielsson
2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Grand Prix International du Documentaire 2015 Ouagadougo, Festival Ciné Droit Libre 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Special Mention 2015 Durban International Film Festival 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Audience Award 2015 Budapest Documentary Film Festival 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Bedste Internationale Dokumentar Film 2015 Hot Springs Documentary Film Festival 2015 Democrats
Bedste instruktør 2015 Harare, Zimbabwe Int. Film Festival 2015 Democrats
Nomineret for bedste lange dokumentarfilm 2015 Danmarks Film Akademi 2015 Democrats
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Audience Award - Bronze Prize:
Kenneth Kainz
2015 Montreal Fantasia Int Film Festival 2015 Skammerens datter
Second Prize - Best Feature - Elements 10+:
Kenneth Kainz
2015 Giffoni Film Festival 2015 Skammerens datter
1st prize children's jury 2015 brussels Filem'on Children Film Festival 2015 Skammerens datter
1st prize children's jury 2015 brussels Filem'on Children Film Festival 2015 Skammerens datter
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Best Director:
Jonas Alexander Arnby
2014 Athens International Film Festival 2014 Når dyrene drømmer
Bodil, Bedste dokumentarfilm:
Pernille Rose Grønkjær
2008 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2008 The Monastery
Outstanding Achievement International Feature 2008 Cinema Eye Honors 2008 The Monastery
Hædrende Omtale 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 The Monastery
Grand Jury Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Charles E. Guggenheim Emerging Artist Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Grand Prix 2007 Chicago International Documentary Festival 2007 The Monastery
Millenium Award, bedste film 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
The Kino magazine Award 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
FIPRESCI Award best documentary 2007 Sydney Film Festival 2007 The Monastery
Canvas Pris 2007 Leuven Short Film Festival Docville documentary festival 2007 The Monastery
Juryens hædrende omtale 2007 Edinburgh International Film Festival 2007 The Monastery
Bedste dokumentarfilm 2007 Aarhus Filmfestival 2007 The Monastery
Joris Ivens Pris 2006 Amsterdam, IDFA 2006 The Monastery
Speciel Mention 2006 CPH:DOX 2006 The Monastery
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412