Haslund Film Aps

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Great Game 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ekspedition - De fem kortfilm 2014 Produktionsselskab Dokumentarserie
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The prize of the Pole 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Larger than life 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Reverie 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frihedsmaskinen 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen i havnen 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Råt for usødet 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ludvig og lidenskaben 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Grand Prix 2013 Trento Int. Film festival of Mountains 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Special Mention 2013 Camden Int. Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Open Eyes Award 2008 Rome MedFilm Festival 2008 Afghan muscles
Best Documentary Price 2007 Los Angeles, AFI Int. Festival 2007 Afghan muscles
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412