Henning Carlsen Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
I din fars lomme 1973 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Er I bange? 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvor er magten blevet af? 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sult 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ung 1965 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Familiebilleder 1964 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dilemma 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bodil, Bedste Danske Spillefilm:
Henning Carlsen
1967 Danske Filmkritikere bodil 1967 Sult
Bodil, Bedste Mandlige Hovedrolle:
Per Oscarsson
1967 Danske Filmkritikere bodil 1967 Sult
Guldbagge, Bedste Mandlige Skuespillere:
Per Oscarsson
1967 Stockholm Cinemateket, Svenska Filminstitutet Guldbaggen 1967 Sult
Best Actor:
Per Oscarsson
1966 Cannes, Festival de 1966 Sult

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412