Filmforsyningen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Springet 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cykelmyggens far 2016 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Højt skum - en film om Storm P. 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Før solen går ned 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvor ligger Juleland? 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tak for sidst 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cirkustur 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tegnedrengenes værksted 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klods Hans 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Guide to Epileptic Seizures 1999 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Turen der gik i fisk 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Helmuth Olsens mave 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den bedste af alle verdener 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Art Support 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mortens badebold 1994 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Juleevangeliet 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mellem to stole 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eventyret om den vidunderlige musik 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
God nat - går verden i stå når jeg sover? 1991 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fuglene på Agerø 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sådan får man altså børn 1990 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Saksens billeder. En film om papirklip 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Guide to Epileptic Seizures 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ska' jeg på nu? 1989 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Glashjertet 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sex - en brugsanvisning for unge 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Flasken 1986 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kedsomhedens gåde 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eventyret om den vidunderlige kartoffel 1985 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vand 1-6 1984 Produktionsselskab Antologi
Det usynlige pattebarn 1982 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden i byen 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden rejser hjemmefra 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuden vender hjem 1980 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forurening 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
[Legestue] Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412