Merry Film

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Charly og Steffen 1979 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden på Svanegården 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mig og dig 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen fra Egborg 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Svend Asmussen 1968 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Cirkusrevyen 67 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hit House 1965 Produktionsselskab Arkiv film
Sommer i Tyrol 1964 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dirch og blåjakkerne 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
To skøre ho'der 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Soldaterkammerater 1958 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412