Svensk Filmindustri

Filmografi

Download som PDF / Excel
Oprøret i Ådalen 1969 Produktion U/Spillefilm

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
1864 - brødre i krig 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arn - riget ved vejens ende 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mor Muh og Krage 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Labyrint 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Wallander: Fotografen 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Troløs 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pippi på de syv have 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Adam & Eva 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på nyrestenen 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cha cha cha 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ærter og knurhår 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ronja røverdatter 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
G - en gruppe med go 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
P & B 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den umulige drøm 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rasmus på farten 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skrald 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er med barn 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden på taget 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Emil og grissebassen 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Æblekrigen 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Her har du dit liv 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
En drøm om frihed 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Passion 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oprøret i Ådalen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skammen 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Giftsnogen 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad med Balthazar? 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nordisk kvadrille 1965 Produktionsselskab Antologi
Hul i broho'det 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syv glade enker 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
491 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kjolen 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stilheden 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elskovsfeber 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Raggartøsen 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som i et spejl 1961 Produktionsselskab U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Souvenirs from Sweden 1960 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ansigtet 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det syvende segl 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommeren med Monika 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Då och nu 1952 Produktionsselskab U/Kort fiktion
To mennesker 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grønt guld 1949 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kun en mor 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tørst 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kärleken segrar 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eva 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flyktingar finner en hamn 1945 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Forfulgt 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rovmågen 1944 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ordet 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fodbold - Sverige - Danmark 1937 1937 Produktionsselskab Arkiv film
Kronprinseparrets bryllup 1935 1935 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anderssonskans Kalle 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spritsmuglerne 1925 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gösta Berlings Saga 1924 Produktionsselskab U/Spillefilm
De sidste Ørne 1923 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Præsteenken 1921 Produktionsselskab U/Spillefilm
Køresvenden 1921 Produktionsselskab U/Spillefilm
Erotikon 1920 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412