Finnish Film Foundation

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Distant barking of Dogs 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tutti a casa - Al magt til folket? 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mother's Wish 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Forhandleren 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Void 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sundays 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Girl and the Dogs 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Listen 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pixadores 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
American Vagabond 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Betoniyö 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Free the mind 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Shadow of the Holy Book 2007 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den ukendte soldat 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
2014 Berlin Prix Europa Festival 2014 Forhandleren

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412