TV2

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Badehotellet 4 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Anti 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Machine 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sparrows 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
9. april 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Kartellet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Stille hjerte 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dagbog fra Porn Valley 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvide Kæbe 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vi er journalister 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stop nu krigen, mor og far 2014 Produktionsselskab Dokumentarserie
Stop nu krigen, mor og far 1:3 2014 Produktionsselskab Dokumentarserie
Stop nu krigen, mor og far 2:3 2014 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Stop nu krigen, mor og far 3:3 2014 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Alle for to 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skytten 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En god død 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Exodus 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Searching For Bill 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gummi T 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klovn - the Movie 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De 7 drab - æresdrabet i Slagelse 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - seriemordet i Randers 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - mordbranden på Bornholm 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - kunstnerdrabet i Martofte 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - dobbeltdrabet på Femøren 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - pigedrabet i Benløse 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
De 7 drab - rockerdrabet i Glostrup 2010 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Camping 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Produktionsselskab Tv-serie
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Produktionsselskab Tv-serie
Filosof 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dronning af Danmark 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Med Nordkaperen i Sydhavet - På togt med Troels Kløvedal 1989 Produktionsselskab Antologi
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Publikumspris 2017 Würzburg International Film Weekend 2017 Der kommer en dag
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Bedste Film 2017 Rügen International Film Festival 2017 Fuglene over sundet
FIPRESCI AWARD:
Runar Runarsson
2016 Göteborg International Film Festival 2016 Sparrows
Grand Prix 2016 Prague Febiofest, Int. Film, TV and Video Festival 2016 Sparrows
Grand Prix - Juryens Hovedpris:
Runar Runarsson
Birgitte Hald
Mikkel Jersin
2016 Mamers en Mars FF 2016 Sparrows
The Golden Taiga (Bedste film):
Runar Runarsson
Birgitte Hald
Mikkel Jersin
2016 Khanty-Mansiisk, Spirit of Fire FF 2016 Sparrows
Audience Award 2016 Scope100 2016 Sparrows
Special Jury Award 2016 Transilvania International Film Festival 2016 Sparrows
Best Director 2016 Pula Film Festival 2016 Sparrows
Bedste Film 2016 Pula Film Festival 2016 Sparrows
Best Feature Film 13+ 2016 Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 2016 Sparrows
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Årets Manuskript 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Lang historie kort
Audience Award:
Zentropa Entertainments3 ApS
Jesper W. Nielsen
2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
Special Mention:
Jesper Morthorst
2015 Katowice International Festival of Film Producers Regiofun 2015 Stille hjerte
Audience Award:
Bille August
Jesper Morthorst
2015 Katowice International Festival of Film Producers Regiofun 2015 Stille hjerte
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Bedste Mandlige Birolle 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Bedste Danske Film 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Årets Manuskript 2015 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2015 Stille hjerte
Bedste Film 2015 San Sebastian International Film Festival 2015 Sparrows
1-2 Competition Main Award:
Runar Runarsson
2015 Warsaw International Film Festival 2015 Sparrows
Silver Hugo - New Directors Comp.:
Runar Runarsson
2015 Chicago International Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Film 2015 Sao Paulo Int. Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Manus 2015 Sao Paulo Int. Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Film 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Bedste skuespiller 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Fotografering 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Pressens Pris 2015 Les Arcs European Film Festival 2015 Sparrows
Artistic Achievement Award 2015 Thessaloniki International Film Festival 2015 Sparrows
Bedste Dokumentar 2015 Copenhagen TV Festival 2015 Ekstra Bladet uden for citat
Robert Publikumspris:
Rasmus Heide
2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Alle for to
Costume Design 2014 Chicago International Film Festival 2014 Kapgang
Audience Award 2014 Thessaloniki Documentary Festival 2014 Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid
Audience Award 2014 Budapest Documentary Film Festival 2014 Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid
Honorable Mention 2014 Fredrikstad, Nordic Docs 2014 Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid
Bedste kvindelige skuespiller 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 Stille hjerte
Best International Film 2013 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013 Searching For Bill
Robert, Bedste Sang 2013 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2013 Gummi T
Adult Jury Prize - ANIMATED FEATURE FILM 1st Prize:
Kenneth Kainz
2013 Chicago Int. Children's Film Festival 2013 Otto er et næsehorn
NORDIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Searching For Bill
Best Feature Cheval Noir:
Mikkel Nørgaard
2011 Montreal Fantasia Int Film Festival 2011 Klovn - the Movie
Gutbuster Comedy Feature "Best Film":
Mikkel Nørgaard
2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Gutbuster Comedy Feature "Best Screenplay":
Casper Christensen
Frank Hvam
2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Robert, Bedste Produktionsdesign 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Special Effects 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Make Up 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Kostumier 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Robert, Bedste Lyd 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Flammen & Citronen
Bedste Fotografering:
Jørgen Johansson
2009 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2009 Flammen & Citronen
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412