Sandrew Film & Teater AB

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sidste dans 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søndagsbarn 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Moa 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min elskede - Amorosa 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Med Lille Klas i kufferten 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pelle Haleløs 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hr. Puntila og hans tjener Matti 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hallo baby 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Giliap 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
En håndfuld kærlighed 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er lykkelig rød 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klabautermanden 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Boghandleren som holdt op med at bade 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Harry Munter 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg er stadig nysgerrig 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hugo og Josefine 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kys og kram 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sult 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Masculin-Feminin 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Natteleg 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Her begynder eventyret 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
At elske 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kære John 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det hvide genfærd 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skal vi elske? 1961 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen i regnen 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bodil, Bedste Danske Spillefilm:
Henning Carlsen
1967 Danske Filmkritikere bodil 1967 Sult
Bodil, Bedste Mandlige Hovedrolle:
Per Oscarsson
1967 Danske Filmkritikere bodil 1967 Sult
Guldbagge, Bedste Mandlige Skuespillere:
Per Oscarsson
1967 Stockholm Cinemateket, Svenska Filminstitutet Guldbaggen 1967 Sult
Best Actor:
Per Oscarsson
1966 Cannes, Festival de 1966 Sult

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412