Metronome Productions

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Min mor er pink 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Produktionsselskab Tv-serie
Walter & Virginia 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Koma 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ove Sprogøe - de største øjeblikke 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Perforama 2002 Produktionsselskab Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Kissmeyer basic 2001 Produktionsselskab Tv-serie
Den eneste ene 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvornår kommer strygerne 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ska' vi være kærester? 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen med de grønne øjne 1995 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjem til fem 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tango for tre 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Roser og persille 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Produktionsselskab Tv-film
Karlsvognen 1992 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Blændet 1992 Produktionsselskab Tv-serie
Brønden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Som i himlen 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
The silent touch 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Giselle 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Portræt af: Lars von Trier 1991 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Farlig leg 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nanna og Pernille 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Negerkys og labre larver 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Silver Arrow, Best Romantic Duet:
Niels Olsen
Sidse Babett Knudsen
2001 Faces of Love (Moscow) 2001 Den eneste ene
Robert, Bedste Originale Manus:
Kim Fupz Aakeson
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Robert, Bedste Danske Spillefilm:
Susanne Bier
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Robert, Bedste Mandlige Hovedrolle:
Niels Olsen
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Robert, Bedste Kvindelige Hovedrolle:
Sidse Babett Knudsen
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Robert, Bedste Kvindelige Birolle:
Sofie Gråbøl
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Robert, Bedste Originale Musik:
Søren Hyldgaard
2000 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2000 Den eneste ene
Bodil, Bedste Kvindelige Birolle:
Paprika Steen
2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 Den eneste ene
Bodil, Bedste Danske Spillefilm:
Susanne Bier
2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 Den eneste ene
Bodil, Bedste Kvindelige Skuespiller:
Sidse Babett Knudsen
2000 Danske Filmkritikere bodil 2000 Den eneste ene
2. Bedste Film:
Susanne Bier
1999 Nuuk Nordic Film Festival 1999 Den eneste ene
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412