Angel Films

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Familien Jul 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Borgman 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den hemmelige smerte 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nynne 2006 Produktionsselskab Tv-serie
Den som frykter ulven 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Svineriget 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Malaria! 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
P.O.V. - Point of View 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rod i familien - del 2 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 2 - Fra farlig ungdom til pornofrit miljø 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 1 - Fra Victoria til farlig ungdom 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tugt & utugt 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Respect! 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
You can't eat fishing 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Problems 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Drengen, der spiste sin havregrød 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Hr. Wilders stjerne 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Pigen, der huskede det hele 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Grethe Grimrian 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Kong Gulleroth 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Min onkel og min onkels nye hund 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Verdens uartigste dreng 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Da Gud fik en hobby 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Poulsens pirater 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Stakkels prinsesse 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Derfor prutter man 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Den legetøjsløse stakkel 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sallies historier - Drengen, der talte ting 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
To mand i en sofa 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvor sidder livet 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
America - the recordings '91 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Epilogue 1990 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation:
Martin de Thurah
2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Ung mand falder
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Don Quijote:
Tómas Gislason
2002 Kiev Molodist Int. Film Festival 2002 P.O.V. - Point of View
Første Pris, Bedste Fiktion Spillefilm:
Tómas Gislason
2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 P.O.V. - Point of View
Publikumspris 2001 San Sebastian International Film Festival 2001 P.O.V. - Point of View

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412