Køb/bestil billetter og se program

ET

CINEMATEKET AUG-SEP

PROGRAM. Fra Spanien, Polen og Myanmar til mestrene Spielberg, Kubrick og Hitchcock - foruden spændende festivaler som Arabian Nights og Sindet og filmen-festivalen med mad, debatter, talks og fest. Glæd dig til august og september i Cinemateket!
REDOUBTABLE kampagneboks

CPH PIX FILMFESTIVAL

28. SEP - 11. OKT. CPH PIX er klar til at indtage Københavns biografer. Cinemateket viser over 80 af programmets film, der tæller alt fra gamle mestres nyeste udspil til de vildeste værker fra filmverdenens mørkeste afkroge.
post2

Nyheder fra Cinemateket

NYHEDSBREV. Vil du holde dig løbende opdateret med inspiration, nyheder og særlige tilbud, kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Bestil billetter / find film

Vælg enten DATO, FILM, SERIE eller EVENT

Mit program (0 film valgt)

Tilføj film til dit eget program ved at klikke på *
Se alle
Børnebiffen 4-6 år, september
I dag kl. 10:00

Børnebiffen 4-6 år, september

Børnebiffen 3-5 år, september 2
I dag kl. 11:00

Børnebiffen 3-5 år, september 2

Film, tapas & cocktails: Tomme Huse
I dag kl. 17:00
Tilføj til din kalender

I samarbejde med Restaurant SULT og Copenhagen Fashion Film inviterer Cinemateket til en månedlig eksklusiv aften, der kombinerer tapas og film. Der er menu og cocktails i SULT fra kl. 17.00 fulgt af Kim Ki-duks ’Tomme huse’ kl. 18.00.

Tempelriddernes skat
I dag kl. 17:00
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil’De fem’-bøgerne møder ’Da Vinci mysteriet’ en sommer på Bornholm. 12-årige Katrine bliver sammen med vennerne Nis og Mathias indviklet i et mysterium. Bornholms rundkirker viser sig nemlig at være bygget af Tempelridderne, og de bærer på en hemmelighed, som bliver bevogtet af en kult på øen den dag i dag. Filmen er gedigent spændende, og det er fascinerende at følge børnenes historisk-arkæologiske detektivarbejde. Anbefales fra 7 år.

Miss Kiet's Children

Miss Kiet's Children

Instruktør: Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster
I dag kl. 19:00
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil’Miss Kiet’s Children’ følger gennem et år dagligdagen i en hollandsk skoleklasse for flygtningebørn. Børn fra bl.a. Syrien og Irak ankommer til en helt ny hverdag og et sprog, de endnu ikke forstår. De har ar på sjælen, men får i klasseværelset lov til at lære og lege under kærligt, men disciplineret opsyn af den erfarne skolelærerinde frøken Kiet, der ikke blot lærer børnene at læse, regne og skrive, men også at hjælpe hinanden, tale sammen og forstå de udfordringer, de i fællesskab må tackle.

Titlens lærerinde, som har en smittende varme og prægtig sans for børnepsykologi, er reelt en bifigur – det er børnene selv, der tager scenen i denne både smukke og hjerteskærende dokumentarfilm. Via et kamera i børnehøjde følger vi eleverne i en række scener, der går lige i hjertekulen. Et af børnene er den iltre Haya, der udøver aggressiv ’hjælpsomhed’ over for sine klassekammerater, herunder den lille nytilkomne pige Leanne. Vi møder også den traumatiserede Jorj, der bærer briller i overstørrelse. Hans forklaringer på, hvorfor han ikke har lavet sine matematikopgaver, er et af filmens højdepunkter!

Rolling Stones-aften: Olé, Olé, Olé!: A Trip Across Latin America - med introduktion
I dag kl. 20:00
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Se den spritnye film 'The Rolling Stones Olé, Olé, Olé!: A Trip Across Latin America' – med ekspert-introduktion af Stones-kender Mikkel Falk Møller. Den 21. september kl. 20.00.

Nærkontakt af tredje grad - i nyrestaureret kopi med introduktion af Christian Monggaard
I dag kl. 21:15
Tilføj til din kalender
Køb
Bestil

Den 21. september introduktion ved Informations filmredaktør Christian Monggaard, hvor filmen vises i en digital nyrestaureret jubilæumsudgave i anledning af filmens 40-års fødselsdag. Filmen bliver ledsaget af en syv-minutter lang video, der bl.a. indeholder et spritnyt interview med filmens instruktør, Steven Spielberg.

Cinematekets program
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412