Butik

Butikken ligger i Cinematekets foyer, ved siden af billetsalget, men kan nu også besøges online døgnet rundt.

butik-2016

Velkommen i DFI's webshop - her finder du foruden film og bøger nu også et udvalgt sortiment af filmplakater fra Billed- & Plakatarkivet.

Leder du efter noget helt specifikt, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel.

MEDLEMSTILBUD I AUGUST OG SEPTEMBER:

TRE SLAGTILBUD PÅ UDVALGTE DVD’ER – ALLE MED DANSKE UNDERTEKSTER

’Den bedste dag i Olli Mäkis liv’: Baseret på den sande historie om den finske bokser Olli Mäki, der i 1962 kæmpede om mesterskabstitlen ved verdensmesterskabet i letvægtsboksning. Hele Finland forventer, at Olli vinder over den hidtil ubesejrede Davey Moore, men Olli distraheres hele tiden op til den store kamp, da han forelsker sig i den smukke Raija. Filmen var Finlands Oscar-kandidat og har med sin poetiske charme, originalitet og lethed taget både anmeldere, festivaler og publikum med storm verden over.

I 2016 vandt filmen den eftertragtede jury-pris 'Un Certain Regard' i Cannes. En pris, der kun tildeles film med særlig originalitet. Derudover vandt den også European Film Academy's 'Discovery'-pris og var nomineret til både Nordisk Råds Film Pris og CPH:PIX' publikumspris.

Medlemspris 109 kr. (vejl. Udsalgspris 149 kr.)

A3 uden bio citat_olli maki

’Hugo på bas’: Hugo er en original, poetisk og personlig film om en af vor tids største danske jazzikoner, Hugo Rasmussen. I sin over 50 år lange karriere nåede han at indspille over 1000 plader, og han har optrådt med mange af de største jazzmusikere som Ben Webster, Dexter Gordon og ikke mindst Cornelis Vreeswijk.

I eksklusive optagelser følger vi de sidste to år af Hugos liv og frem til sin død i august 2015. Vi oplever hans evindelige charme og store livsglæde, som end ikke lægernes dødsdom kan holde nede. Vi ser ham slå sig løs på scenen for sidste gang, og vi mærker hans inspirerende væsen smitte af på unge og gamle musikere omkring ham.

Medlemspris 79 kr. (vejl. Udsalgspris 129 kr.)

2016-hugo-paa-bas-dvd

’Slangens favntag’: ’Slangens favntag’ er tredje spillefilm fra den colombianske instruktør Ciro Guerra (’Djævlens Trækspil’). Filmen er nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film sammen med blandt andre ’Son of Saul’ og danske ’Krigen’. Derudover vandt ’Slangens favntag’ hovedprisen i Quinzaine des Réalisateurs-programmet (Directors’ Fortnight) på Cannes Film Festival i 2015.

’Slangens favntag’ er en hyldest til de samfund og kulturer, der gennem årene er gået tabt i Colombias jungle. Samtidig er filmen en vild og gruopvækkende rejse ind i kolonialismens mørke hjerte, ikke ulig Joseph Conrads imperialismekritiske bøger. ’Slangens favntag’ er, som en moderne udgave af Werner Herzogs ’Fitzcarraldo’, optaget on location i Amazonas’ jungle. Det frodige junglelandskab fremstår således i storslåede, knitrende skarpe sort-hvide billeder, som ulmer af mørke og uro under deres smukke overflade.

Medlemspris 109 kr. (vejl. Udsalgspris 149 kr.)

slangens favntag

 

Danske stumfilmklassikere / Danish Silent Film Classics

Atlantis100[1] August Blom DVD: Atlantis 99 kr. Dreyer_Glom 100 copy
Carl Th. Dreyer:  Elsker hverandre 99 kr.
praesidenten100[1]
Carl Th. Dreyer: Præsidenten 99 kr.
Asta 100
Asta Nielsen: Afgrunden / Balletdanserinden / Den sorte drøm / Mod lyset 99 kr.
Verdens_undergangogHimmelskibet_cover100copy Science fiction DVD: Verdens undergang / Himmelskibet 99 kr. Blade_af_satans_bog_100
Carl Th. Dreyer: Blade af Satans bog / Leaves Out of the Book of Satan 99 kr.

Dokumentarfilm / Documentary

Drømme i København 100
Max Kestners doku- mentariske portræt af hovedstaden 225 kr.
Danish_doc_box100 Danish Documentary Box Set - The Director Edition 200 kr. Kvium 100 Michael Kvium 139 kr.
La Dance 100 Frederick Wiseman La Dance 59 kr.

I danmark 100 
Om det danske sprogs dialekter 129 kr.

vestligeafkroge-microformatVestlige afkroge 379 kr.

Med ret 100 Peter Øvig Knudsen om de 400 stikker- likvideringer under besættelsen 99 kr. Moon 100
Om kampen for at blive en professionel cykelrytter 149 kr.

Free the Mind 100
Kan du reparere hjernen blot ved at tage en dyb indånding 149 kr.

 

Der er tre måder at handle hos os

  • Kig ind i butikken i det indre København på hjørnet af Gothersgade og Lønporten.
  • Ring eller skriv en mail.
  • Klik ind i vores netbutik og køb med dankort eller internationalt kreditkort.

Café og restaurant

Netbutikken er tænkt som en appetitvækker – hylderne i Vognmagergade rummer mange andre titler. Og så kan du nyde en kop kaffe eller et måltid i café og restaurant SULT

Aktuelt

 Act of killing 125 

The Act of Killing er en mareridtsagtig vision – en rejse ind i gerningsmændenes egne minder og forestillinger om hvad der skete, og ind i et chokerende regime, baseret på korruption, vold og straffefrihed. Kirkeby-1 125 

 

Henover efterår, vinter og forår malede Per Kirkeby sit hidtil største oliemaleri - et kamera registrerede hele processen! Jesper Jargils film, Per Kirkeby - Vinterbillede, var den første danske HDTV produktion, og den er nu blevet tilføjet ekstra kapitler og overført til DVD og blu-ray i anledning af Per Kirkebys 75 års fødselsdag.


free_the_mind 125

Tilbage til livet med tankens kraft. 'Free the Mind' er den fantastiske historie om hvordan én mands vision bliver et vendepunkt i livet for tre dybt traumatiserede amerikanske krigsveteraner. Professor Richard Davidson, en af verdens førende hjerneforskere, har sat sig som mål at undersøge, om det er muligt fysisk at ændre hjernen kun ved tankens kraft. 


Kierkegaard 125  

Søren Kierkegaard - En film af Anne Regitze Wivel for første gang på blu-ray i HD. Her præsenteres den danske filosof og forfatter Søren Kierkegaard (1813 - 1855) af kendere som Paul Müller, Johannes Møllehave, Joakim Garff, Niels Barfoed, Jørgen Carlsen og Ole Morsing.

Anderledes dreng 125

Da Alexander fylder 18 år, flytter han hjemmefra og skal nu til at klare sig selv. I fødselsdagsgave forærer hans bror ham en rejse, de skal sammen til Barcelona. Men det kan godt være lidt af en udfordring, når man som Alexander er autist.
 


lethbox_animeret

Jørgen Leths samlede værker - Hele samlingen på 6 DVD-boxe er nu komplet. Læs mere her

Doxfather 125

En biografi om dansk  dokumentarfilms enfant terrible, Theodor Christensen , hvor forfatteren på en unik baggrund af hidtil ukendt biografisk materiale og private fotos har skabt en personlig biografi om the DOXFATHER, som kaster nyt lys over hans tragiske skæbne.

Kontakt

Butik
Gothersgade 55
1123 København K

Telefon 3374 3421
bookshop@dfi.dk

Åbningstider

Man: 9.30-15.30
Tir-fre: 9.30-22.00
Lør: 9:30-22.00
Søn: 9:30-19.30

Netbutik: Åben døgnet rundt

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412