Premiere på Forældre

PREMIERE. Fra den 3. november kan du se Christian Tafdrups debutfilm "Forældre" i biografen. Oplev Bodil Jørgensen og Søren Malling som et forældrepar, der får en noget speciel oplevelse af at blive alene, da deres søn flytter hjemmefra.

Forældre-Kjeld-Vibeke-450

Kjeld og Vibeke i Christian Tafdrups debutfilm "Forældre".

Da deres søn Esben flytter hjemmefra, beslutter Kjeld og Vibeke sig for at flytte til noget mindre. De opdager, at deres gamle lejlighed er til salg, og flytter tilbage for at starte på en frisk. Kjeld indretter lejligheden, som den så ud engang, og sammen genoplever de deres forelskede ungdomsdage. Men hvad der engang definerede dem, findes måske ikke længere, og en morgen tager begivenhederne en drejning, ingen af dem kunne forudse.

"Forældre" er Christian Tafdrups spillefilmdebut. Han både har skrevet og instrueret filmen og har en række kortfilm på sit c.v. Tidligere har Tafdrup også medvirket som skuespiller i en række film og tv-serier såsom "En soap", "Efter brylluppet", "Album" og "Borgen". Filmen er produceret af Thomas Heinesen for Nordisk Film og har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut via New Danish Screen.

"Forældre" har netop været vist på CPH PIX i serien New Danish Talents, som fremhæver film fra unge danske filmtalenter.

Filmen kan ses i biograferne fra 3. november.

Trailer

Fakta

Kontakt

Redaktionen: redaktionen@dfi.dk


nyhed

delpaafacebook

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412