3D Character Animation 2018

KURSUS. 3D Character Animation er et 16-ugers program, der fører deltagerne gennem alle komponenter og faser ved 3D animationsprocessen fra start til slut. Ansøgningsfristen er d. 1. december 2017.

Animation workshop VIA UC

Kurset henvender sig til animatorer, som har erfaring med mere klassiske animationsteknikker (2D, stop motion, Flash, etc.) samt animationsinstruktører, illustratorer eller storyboard artists, som gerne vil lære at mestre 3D-karakteranimation.

Under ledelse af en række internationale gæsteundervisere, som alle er professionelle animatorer, vil deltagerne blive introduceret til Maya software og 3D-animation gennem en række øvelser, som er designet med henblik på at overføre klassiske 2D-animations principper til en 3D-platform. Kurset tager udgangspunkt i kropsfunktioner og karakterernes fysiske bevægelse og fortsætter med mere avancerede aspekter som karakterskuespil og lip sync. Kurset afsluttes med 4-ugers projekt, hvor deltagerne skal lave en 20-30 sekunders "showreel masterpiece", f.eks. en animeret scene, intro til et computerspil, etc.

Se tidligere deltageres projekter.

Tid og sted

Kurset foregår på engelsk og afholdes af The Animation Workshop i Viborg fra d. 19. februar - d. 8. juni 2018

Tilmelding og deltagerfee

Ansøgningsfrist: 1. december 2017 via ansøgningsskema.

Pris: 2.800 EUR (20.860 DKK) - prisen inkluderer ikke kost og logi.

Læs mere om kurset 3D Character Animation på The Animation Workshops hjemmeside.