Meet the Danes – Berlin 2020

BERLIN. Fredag den 21. februar inviterer Filminstituttet til 'Meet the Danes' i Berlin.

Filminstituttet inviterer sammen med FilmGEAR, Act3, The Gentlemen Broncos, Maan Rental og Dicentia internationale festivalkontakter, filmkøbere og den danske filmbranche samt deres internationale brancherelationer til 'Meet the Danes'.

Det foregår fredag den 21. februar fra kl. 21.00-24.00 i Meistersaal, Köthener Straße 38, i Berlin.

Danske branchefolk bedes registrere sig online

Danske branchefolk skal registrere sig online, hvorefter de modtager en invitation via e-mail i ugen efter deadline. Denne invitation er bekræftelsen på at man står på gæstelisten.

? Online registrering her

Deadline for registrering er fredag den 31. januar. Hvis man efter registrering ikke har modtaget invitationen senest fredag d. 7. februar, så kan man henvende sig til Frederik Rune Kristensen, frederikrk@dfi.dk.

Filminstituttet udsender en særskilt invitation til de udenlandske branchefolk, der bliver inviteret. De kan ikke tilmelde sig online.

Ved tilmelding kan du vælge at fremgå af kontaktlisten for danske filmfolk i Berlin. Kontaktlisten indeholder navn, firma, titel, ankomst/afrejse til/fra Berlin, samt e-mail og telefonnummer. Listen giver mulighed for at formidle kontakt imellem danske og udenlandske filmfolk. Det er ikke et krav at fremgå af listen for at deltage i ’Meet the Danes’.

Listen vil være tilgængelig online frem til festivalens afslutning.

Har du spørgsmål om registrering, kan du henvende dig til Frederik Rune Kristensen, frederikrk@dfi.dk.

Har du udenlandske kolleger?

Har du skandinaviske eller andre udenlandske kolleger, som du har et aktuelt samarbejde med, og som du derfor gerne vil invitere med, så send en kort beskrivelse af samarbejdet sammen med deres navn, firma, funktion og email til Frederik Rune Kristensen, frederikrk@dfi.dk.

Når vi har overblik over hvor mange der ønsker ekstra gæster, får du svar om, hvorvidt dine gæster kan komme på gæstelisten. Du kan ikke forvente at få flere end to gæster med, da max. kapaciteten er 350 personer.