Cannes 2012 – DFI-arrangement og kontaktliste

Det Danske Filminstitut inviterer til 'Meet the Danes' fredag den 18. maj i Cannes. For at deltage skal du tilmelde dig vores gæsteliste senest den 12. maj.

Festlighederne afholdes for internationale festivalkontakter, filmkøbere og den danske filmbranche. Arrangementet foregår på Den Skandinaviske Terrasse den 18. maj fra kl. 21, hvor vi byder på vin, øl og snacks.

Der bliver ikke udleveret printede invitationer, så danske branchefolk skal tilmelde sig på Gæste- og Kontaktliste Cannes 2012.

Du skal tilmelde dig senest lørdag den 12. maj.

Listen bliver også tilgængelig på www.dfi.dk/cannes som kontaktliste over danske filmfolk, der er i Cannes til filmfestival. Hvis du ikke ønsker, at mobilnummer eller email skal med der, undlader du at udfylde det.

Har du spørgsmål om listen, kan du henvende dig til Signe Egemose Agger, signea@dfi.dk

Vi udsender også en invitation til vores udenlandske kontakter og beder dem melde sig på en gæsteliste. Har du skandinaviske eller andre udenlandske kolleger, som du mener bør inviteres, så skriv deres navn, firma, funktion og email til Signe Egemose Agger. Så vidt der er plads, kommer de derefter på gæstelisten.


Det Danske Filminstitut
Den Skandinaviske Terrasse 
55 La Croisette