Cannes 2013 – DFI-arrangement og kontaktliste

Det Danske Filminstitut inviterer til 'Meet the Danes' fredag den 17. maj i Cannes. For at deltage skal du tilmelde dig vores gæste- og kontaktliste senest den 7. maj.

Meet the Danes afholdes for internationale festivalkontakter, filmkøbere og den danske filmbranche. Arrangementet foregår på Den Skandinaviske Terrasse den 17. maj fra kl. 21, hvor vi byder på vin, øl og snacks.

Der bliver ikke udleveret printede invitationer, så danske branchefolk skal senest tirsdag den 7. maj tilmelde sig på Gæste- og Kontaktliste Cannes 2013.

Oversigt over danskere i Cannes

Kontaktlisten bliver tilgængelig i FILM Digital Issue på www.dfi.dk/film, som udkommer i Cannes-versionen en lille uge før festivalen åbner. Hvis du ikke ønsker, at dit mobilnummer eller din email skal med der, undlader du at udfylde det.

Har du spørgsmål om listen, kan du henvende dig til Eirik Waldal, festivalassistant@dfi.dk

Har du udenlandske kolleger?

Vi sender også en invitation til vores udenlandske kontakter og beder dem melde sig på en gæsteliste. Har du skandinaviske eller andre udenlandske kolleger, som du har et aktuelt samarbejde med, så send deres navn, firma, funktion og email til Eirik Waldal. Så vidt der er plads, kommer de derefter på gæstelisten (der er dog ikke plads til alle, da max. kapaciteten på terrassen er 300 personer).


Det Danske Filminstitut
Den Skandinaviske Terrasse
55 La Croisette