Cannes 2015. DFI-arrangement og kontaktliste

CANNES. Det Danske Filminstitut inviterer til 'Meet the Danes' fredag den 15. maj i Cannes. For at deltage skal du tilmelde dig vores gæste- og kontaktliste senest den 4. maj.

Meet the Danes afholdes for internationale festivalkontakter, filmkøbere og den danske filmbranche. Arrangementet foregår på Den Skandinaviske Terrasse den 15. maj fra kl. 21, hvor vi byder på vin, øl og snacks.

Der bliver ikke udleveret printede invitationer, så danske branchefolk skal senest mandag den 4. maj tilmelde sig nederst på siden.

Oversigt over danskere i Cannes

Kontaktlisten bliver tilgængelig på FILM Digital Issue på www.dfi.dk/film, som udkommer i Cannes-versionen en lille uge før festivalen åbner. Hvis du ikke ønsker, at dit mobilnummer eller din email skal med der, undlader du at udfylde disse felter.

Har du spørgsmål om listen, kan du henvende dig til Jeppe Hougaard Jørgensen, festivalassistant@dfi.dk

Har du udenlandske kolleger?

Har du skandinaviske eller andre udenlandske kolleger, som du har et aktuelt samarbejde med, og som du derfor gerne vil invitere med, så send en kort beskrivelse af samarbejdet sammen med deres navn, firma, funktion og email til Jeppe Hougaard Jørgensen.

Når vi har overblik over antallet af ønskede gæster, så får du svar om dine gæster kan komme på gæstelisten. Du kan ikke forvente at få flere end to gæster med, da max. kapaciteten på terrassen er 300 personer.

Tilmelding

Tags: Cannes 2015