DFI's website er flyttet


Ny teknisk platform
DFIs hjemmeside www.dfi.dk er i går flyttet til ny teknisk platform. Hvis alt går vel, vil brugerne af dfi.dk ikke mærke den store forskel. Størstedelen af indholdet fra det gamle system er flyttet, stort set som det var; men flytningen til det nye system er blot et første skridt. Det skaber stabilitet i driften og giver DFI mulighed for at tage det næste og mere synlige skridt: at udvikle DFIs web-tjeneste, så den bliver endnu bedre.
Nyt opslagsværk på DFI.DK
Blandt de aktuelle forbedringer er den engelsksprogede information om danske film, instruktører og producenter. Under English > Danish Films - finder man et nyt opslagsværk. Danish Films rummer film fra 1999 frem til i dag: alle spillefilm og et udvalg af kort- og dokumentarfilm. I kataloget er der links på kryds og tværs mellem film, instruktør- og producentprofiler. Alle data i Danish Films publiceres og opdateres nu direkte fra DFIs database hver nat. I den kommende tid vil film fra før 1999 komme til.
Ny oversigt over artikler fra magasinet FILM
Desuden er det blevet lettere at søge i artikler fra magasinet FILM; man kan søge på emner, FILM-numre, sprog og fritekst. Der findes både en dansk og engelsk indgang til de mere end 300 artikler. Distributionskataloget hedder nu DFI-kataloget, og design og funktionalitet er blevet forbedret. Desuden findes DFI-Bogen nu også i en engelsk version.
Hvis der er fejl og mangler
Vi tester i den kommende tid funktionalitet og performance og er forberedt på, at der vil være fejl og mangler, der skal rettes.
Hvis I opdager fejl - ikke mindst i Danish Films - vil vi være glade for, at I kontakter DFI, så vi kan få rettet fejlene så hurtigt som muligt.
Med venlig hilsen,
Det Danske Filminstitut
Henvendelser:
vedrørende generelle kommentarer:webmaster@dfi.dk
vedrørende Danish Films kort- og dokumentarfilm factsheets og tilknyttede instruktør- og producentprofiler:Luise Jespergaard Sohns, 3374 3536, luisej@dfi.dk
vedrørende Danish Films spillefilm factsheets og tilknyttede instruktør- og producentprofiler:Vicki Synnott, 3374 3438, vickis@dfi.dk