Cinemateket åbner filial i Nicolai Biograf i Kolding

Fremover vil der hver onsdag være Cinemateks-visninger i Nicolai Biograf.

Fra august kan filmelskere i Kolding og omegn opleve store filmklassikere og sjældne kulturperler, når vi åbner vores fjerde filial i Nicolai Biograf i Kolding.

Læs mere om samarbejdet

UDFORSK PROGRAMMET

Cinemateket i september

September byder på '100 års japansk filmhistorie', 'Kvindernes avantgarde', Henry King, film om Grønland, Musikfilm Festivalen 2021, Golden Days og meget, meget mere...

Læs mere

MUSIKFILM FESTIVALEN

10 DAGE, 30 FILM, 110% LYD!

Velkommen til den 9. udgave af Musikfilm Festivalen 17.-26. september. Nyd 10 dage med danmarkspremierer, internationale hits, perler fra arkiverne – og fest, finurligheder og fordybelse i alle klangfarver.

Læs mere og bestil billetter

Gå trygt i biografen

Cinematekets corona-forholdsregler

Cinemateket er genåbnet, og vi glæder os til at se jer igen. Vi følger de gældende retningslinjer fra sundheds-myndighederne, som du kan læse om her.

Læs om corona-retningslinjer

Hjemme-Cinemateket

Mangler du film-talks, filmanbefalinger og gode streaming-tips derhjemme? Her har vi samlet forskellige online-aktiviteter, som vi tilbyder. God fornøjelse i Hjemme-Cinemateket!

Læs mere

Se talks og debatter

Cinemateket afholder hver måned mere end 40 events med debatter, oplæg og talks, der perspektiverer og kontekstualiserer med afsæt i film. Se nogle af dem her, og gør dit lærred lidt bredere.

Læs mere