Nyt program ude nu

Oktober-november

Glæd dig til Spanske filmuger, Irans kvinder på film og East by Southeast, Wong Kar-wai og Jacques Tati. Festivalerne kører løs med Don't Fear The Weird, CAFx, De dødes dag og MIX Copenhagen. Og meget mere...

Læs mere og bestil billetter

MED DANSKKLASSEN I CINEMATEKET

DEN KORTE FILM PÅ DET STORE LÆRRED

Nu tilbyder Cinemateket elever i grundskolens ældste klasser og gymnasiet at se udvalgte kortfilm på det store lærred. Tilbuddet omfatter en kort introduktion til kortfilmgenren og til hver enkelt film i programmet.

Læs mere her

Dit billetkøb registreres - også uden mail-kvittering

En midlertidig teknisk fejl gør, at nogle mailkvitteringer med billetlink ankommer med forsinkelse efter billetkøb. Der kan gå fra 15 minutter og opefter. Dit billetkøb bliver registreret – og billet kan afhentes i billetskranken, hvis du ikke har modtaget din mailkvittering. 

Kontakt Cinematekets billetsalg ved spørgsmål på tlf. 3374 3412.

Hjemme-Cinemateket

Mangler du film-talks, filmanbefalinger og gode streaming-tips derhjemme? Her har vi samlet forskellige online-aktiviteter, som vi tilbyder. God fornøjelse i Hjemme-Cinemateket!

Læs mere

Se talks og debatter

Cinemateket afholder hver måned mere end 40 events med debatter, oplæg og talks, der perspektiverer og kontekstualiserer med afsæt i film. Se nogle af dem her, og gør dit lærred lidt bredere.

Læs mere

Aktuelle filmserier i Cinemateket