KÆRLIGHED PÅ FILM

Få kærligheden at føle

Stormende forelskelser, det første kys og kærlighedens vildveje. Filminstituttet sætter fokus på kærlighedsfilmen. Kom med til kærlighedsevents og oplev kærligheden i Cinemateket, til Open Air-visninger, i skolen og på en skærm derhjemme.

Få kærligheden at føle

Open Air i hele landet

Gratis film under åben himmel

Cinemateket afholder adskillige Open Air filmvisninger rundt omkring i hele landet. Læn dig tilbage på picnictæppet, når vi viser ikoniske klassikere og elskede kultfilm på det store lærred under åben himmel.

Læs om Open Air i hele landet

NYT PROGRAM UDE NU

Cinemateket i aug-sep

Glæd dig til filmserier og festivaler som Musikfilm Festivalen, Arabian Nights, Kærlighed på film, Indien - 75 års uafhængighed, Stephen Kings univers, Søren Kragh-Jacobsen og Charlie Kaufman. Og meget, meget mere!

Gå på opdagelse i aug-sep-programmet her

No films found
Vælg dato
Ma Ti On To Fr

Hjemme-Cinemateket

Mangler du film-talks, filmanbefalinger og gode streaming-tips derhjemme? Her har vi samlet forskellige online-aktiviteter, som vi tilbyder. God fornøjelse i Hjemme-Cinemateket!

Læs mere

Se talks og debatter

Cinemateket afholder hver måned mere end 40 events med debatter, oplæg og talks, der perspektiverer og kontekstualiserer med afsæt i film. Se nogle af dem her, og gør dit lærred lidt bredere.

Læs mere

Aktuelle filmserier i Cinemateket