Åbningstider og priser

Cinemateket set fra Kgs. Have
Her kan du finde information om åbningstider, billetbestilling, afbestilling, priser, afhentning og særlig adgang for handicappede.

Bestilling, køb og afbestilling af billetter

Billetter kan bestilles og købes på tlf. 3374 3412 eller på cinemateket.dk.

Køb af billetter der er bestilt online, kan ske ved fremmøde i billetsalget eller herunder, hvor du også kan afbestille billetter, der er bestilt online:

Billetafhentning

Billetter skal afhentes senest 45 min. før forestillingens start. Der kan dog være undtagelser ved særlige arrangementer, hvilket vil fremgå i Cinematekets program eller ved bestilling af billetter online.

Priser

Til ordinære forestillinger er billetprisen kr. 80 (kr. 50 for medlemmer). Adgang til nogle forestillinger forudsætter medlemskab. For at købe billetter til medlemspris skal medlemskort medbringes. Ved helaftensfilm, festivaler og events kan der gælde andre priser.

Børnebiffen: Entré 30 kr. / Gratis for daginstitutioner.

Da det virker forstyrrende på det øvrige publikum, og da Cinemateket ikke viser reklamer eller forfilm, er der ikke adgang til biografen efter forestillingens start.

Købte billetter refunderes ikke efter forestillingens start.

Særlig adgang

Cinemateket giver gratis adgang til ledsagere, der følger handicappede, som har et stamkort fra enten Dansk Blindesamfund eller et ledsagerbevis fra Invalideorganisationernes Brugerservice.

Der er niveaufri adgang for kørestolsbrugere gennem indgangen til gården i Landemærket 26. I gården findes også en handicap-parkeringsplads.

 

Kontakt

Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3412

Åbningstider

Mandag: Lukket  
Tirsdag-fredag: 9:00-22:00 
Lørdag: 10:45-22:00  
Søndag: 10:45-19:30   

Lukkedage:
16.-29. juli
24. december
25. december
31. december
1. januar