Filmforløb for private

Kom med bagom lærredet, og lav din egen film i Cinematekets filmstudier FILM-X og Leg med film. Studierne er velegnede til både børnefødselsdage og sjove oplevelser med familie, venner eller kolleger.

Leg med film - for grupper på 3-10 personer

Cinematekets Leg med film-område findes i Cinematekets underetage. Her kan grupper på 3-10 personer komme bagom lærredet, og fordybe sig i filmens tilblivelse og historie. Prøv kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf, klipper og lyddesigner i et filmforløb, der varer ca. 1 time.

I Leg med film-området kan du også animere en film i ét af de to animationsstudier, eller tage på en rejse i tid og sted i to prisvindende computerspil. Mellem aktiviteterne kan du kæmpe om en plads på highscore-listen i filmquizzen.

I weekender kl. 11-14 er der en guide til stede i Leg med film-området, der står gratis til rådighed. Guiden kan også bookes mod betaling - se højre side. For 55 kr. kan I få et USB-stik med jeres film med hjem.

FILM-X - for grupper på 10-28 personer

FILM-X-studierne ligger ved siden af Bio Benjamin og Restaurant SULT - ud mod Vognmagergade. I FILM-X er der tre live-action studier til skuespil og to animationsstudier. Forløbet varer 2½ time, og udmunder i en film på 1-2 minutter, som I til slut kan se i Bio Benjamin. FILM-X guider er med jer under hele besøget, og introducerer til teknik og basale fortællekneb og virkemidler.

Det kan være en god idé at inddele jer i hold og vælge studier på forhånd. I studie 1-3 skal der være en instruktør, evt. en kameramand og 2-5 skuespillere. I hvert animationsstudie kan der være 2-4 personer, som skiftes til at optage billeder og animere figurerne.

Efter besøget får I et log-in med til jeres film, som kan ses og hentes på nettet. I får også dvd med filmen.

 

Kontakt & booking

Book FILM-X online

Book Leg med film:
Karina de Freitas Olesen 
Koordinator, Børn og unge 
Tlf. +45 3374 3597 
karinadfo@dfi.dk

Praktik

Hvem?

Cinematekets filmstudier er for børn over 6 år og voksne. Børn under 12 år skal ledsages af mindst én voksen pr. 5 børn.

Hvornår?

Forløb i Leg med film-området varer typisk 1 time, og området kan benyttes i hele Cinematekets åbningstid.
Lørdag-søndag kl. 11-14 er der en gratis guide til stede (med forbehold for bookinger). Ønsker man at booke en guide, kan det ske på forhånd via billetsalget (tlf. 3374 3412 eller ved fremmøde) mod betaling.

Forløb i FILM-X-studierne varer typisk 2½ time og ligger i faste tidsrum:
Lørdag-søndag kl. 10:15-12:45
Lørdag-søndag kl. 13:30-16:00

Pris

Leg med film
Guidede forløb (booket): 100 kr. pr. time (max. 10 deltagere). USB-stik med filmen pr. stk. 55 kr.
Forløb uden guide: Gratis. USB-stik med filmen pr. stk.: 55 kr.

FILM-X
Guidede forløb for børn, 2 guider, varighed 2,5 time: 1.200 kr. inkl. moms.
Guidede teambuildingforløb, 2 guider, varighed 2,5 time: 5.200 kr. ekskl. moms

Indbetaling skal finde sted senest 14 dage i forvejen. Aflysninger eller ændringer af deltagerantal uden beregning indtil 14 dage før besøget, herefter er bookingen bindende.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egne madvarer. Drikkevarer kan medbringes i begrænset omfang og indtages i særlige områder efter aftale med guiden. Evt. forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.