Polterabend i Cinemateket

Giv jeres brud eller gom en uforglemmelig polterabend - og få filmen med hjem som et varigt minde om dagen. Foto: Wilfred Gachau
Brænder jeres brud eller gom for film? Har I lyst til at skabe noget i fællesskab, der kan blive et varigt minde om dagen? Eller mangler I nogle sjove aktiviteter i ly for vind og vejr i det centrale København, der ikke koster en bondegård? Så er det måske noget for jer at holde polterabend i Cinemateket.

Cinemateket er et levende hus, der - udover biografen - rummer masser af aktiviteter, der kan gøre jeres polterabend til noget helt særligt. Vi tilbyder et to-timers polterabend-forløb i FILM-X Studie 5+7 med plads til 3-10 personer eller et 2,5-timers polterabend-forløb i FILM-X Studie 1-4 for op til 28 personer. Polterabend-forløbet indeholder:

  • Produktion af en kortfilm
  • En guide, der hjælper jer igennem det hele
  • 'Premiere' på jeres kortfilm inkl. et glas champagne
  • Filmen med hjem på et link

Herunder kan du læse mere om aktiviteterne:

Lav en kortfilm med bruden/gommen

I vores studier kan I prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf, klipper og lyddesigner. Vores guider hjælper jer igennem forløbet. Når I er færdige, afholder vi 'premiere' på jeres film, og ser den på stort lærred. Efterfølgende får I et link med jeres film med hjem til minde om dagen.


Stumfilm-stemmer og bluescreen

Før, under og efter filmproduktionen, kan I udforske nogle af de andre aktiviteter i FILM-X Studie 5-7:

Stemmer på stumfilm

I vores nye stumfilm-studie kan I lægge sjove stemmer på et væld af stumfilm-klip. Lav komiske dialoger og giv de gamle klip nye, overraskende lydsider! Glæd jer til gode grin

Bluescreen

Bliv en del af et filmisk univers. Vælg mellem fire scener I vil se jer selv i. Optag eventuelt billedet på skærmen med din telefon.
 

Spis i Restaurant SULT

Hvis det passer ind i dagens program, anbefaler vi, at I starter dagen med Restaurant SULTs lækre og meget populære brunch, som serveres alle lørdage, søndage og helligdage, samt i udvalgte ferier. I kan også runde af med en frokost - og tage kaffen med i Kgs. Have. Mulighederne er mange, og I behøver ikke at gå hverken sultne eller tørstige herfra. 

Bemærk: Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen, og evt. bordreservation foretages ved direkte henvendelse til Restaurant SULT.
 

Booking

Skriv til film-x-private@dfi.dk for at booke polterabend-forløb i FILM-X

Praktiske oplysninger

Åbningstider

Forløb i Studie 1-4: Tirsdag-fredag kl. 16-21 og lørdag-søndag kl. 16-21.
Forløb i Studie 5-7: Tirsdag-fredag kl. 9-21, lørdag kl. 16-21, søndag kl. 16-19.30.

Varighed

Forløb i Studie 1-4: 2,5 time.
Forløb i Studie 5-7: 2 timer.

Deltagere

Forløb i Studie 1-4: Op til 28 personer.
Forløb i Studie 5-7: 3-10 personer.

Pris

Forløb i Studie 1-4 (2,5 time, 2 guider, op til 28 deltagere): 2.500,- kr. inkl. moms.
Forløb i Studie 5-7 (2 timer, 1-2 guider, op til 10 deltagere): 1.000,- kr. inkl. moms.

Betaling via faktura senest 14 dage i forvejen. Aflysninger eller ændringer af deltagerantal kan ske uden beregning indtil 14 dage før besøget, herefter er bookingen bindende.

Mad og drikke

Egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes. Restaurant SULT kan levere forplejning skræddersyet til jeres behov enten før eller efter filmforløbet. Forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.

Ring til SULT: 33 74 34 17
Email SULT: sult-rest@meyers.dk