Parkmuseerne lancerer ny billet

NYT TILBUD. Seks museumsbesøg på én billet – herunder film i Cinemateket! Fra 24. maj kan du købe kulturoplevelser til et helt år med Parkmuseernes nye billet.

Parkmuseerne – Københavns museumskvarter i og omkring Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg – tilbyder et bredt spektrum af udstillinger, oplevelser og aktiviteter. Oplev det bedste fra kunstens og naturens verden - inde som ude, året rundt. Med Parkmuseernes ny fælles billet får du adgang til alle seks museer for kun 195 kr.

Parkmuseernes fælles billet giver adgang til Danmarks største samlinger af kunst- og naturarv: Den Hirschsprungske Samling, SMK, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum), Rosenborg Slot samt en biografbillet til alle ordinære forestillinger i Filmhuset (Cinemateket) og 10 % rabat på publikationer i Davids Samling. Billetten er personlig og er gældende i ét år fra købsdatoen.

Nyd roen, kom tæt på hinanden og bliv overrasket sammen. Det er nemt at komme til og fra Parkmuseerne – de alle er i gåafstand fra hinanden.

Fakta

Hold dig orienteret om Parkmuseernes aktiviteter.

Læs mere om Cinematekets program.

Læs mere om Parklife 24. maj.

Fakta om Parkmuseernes billet

Pris: 195 kr.
Gyldighed: 1 år fra købsdatoen.
Adgang: Billetten giver adgang til et besøg på hvert museum og er personlig. Billetten kan købes i museernes billetsalg fra 24. maj.