Polterabend i Cinemateket

Giv jeres brud eller gom en uforglemmelig polterabend - og få filmen med hjem som et varigt minde om dagen. Foto: Wilfred Gachau
Brænder jeres brud eller gom for film? Har I lyst til at skabe noget i fællesskab, der kan blive et varigt minde om dagen? Eller mangler I nogle sjove aktiviteter i ly for vind og vejr i det centrale København, der ikke koster en bondegård? Så er det måske noget for jer at holde polterabend i Cinemateket.

Cinemateket er et levende hus, der - udover biografen - rummer masser af aktiviteter, der kan gøre jeres polterabend til noget helt særligt. Vi tilbyder et to-timers polterabend-forløb i FILM-X Studie 5, der indeholder:

  • Produktion af en kortfilm
  • Produktion af en animationsfilm
  • En guide, der hjælper jer igennem det hele
  • 'Premiere' på jeres kortfilm inkl. et glas champagne
  • Filmen med hjem på et link
  • Adgang til alle øvrige aktiviteter i FILM-X Studie 5

Herunder kan du læse mere om aktiviteterne:

Lav en kortfilm med bruden/gommen

Filmhold på op til 6 personer kan prøve kræfter som både manuskriptforfatter, instruktør, skuespiller, fotograf, klipper og lyddesigner i vores bil-kulisse. En guide hjælper jer igennem forløbet. Når I er færdige, afholder vi 'premiere' på jeres film, og ser den på stort lærred. Efterfølgende får I et link med jeres film med hjem til minde om dagen.

Lav en animationsfilm om bruden/gommen

I animationsstationerne kan I lave jeres egen egen stop-motionfilm. Med baggrunde og figurer laver I billedsiden – og når I har klippet den, kan I både sætte lydeffekter på. En guide hjælper jer igennem forløbet, og efterfølgende får I et link til filmen som et varigt minde om dagen. Medbring gerne fotos af brud og gom, og giv dem en rolle i filmen.

Animer bruden og gommen i en stop-motion-film til et sjovt minde om jeres polterabend

Filmquiz, bluescreen og plakatmaskine

Før, under og efter filmproduktionen, kan I udforske nogle af de andre aktiviteter i FILM-X Studie 5:

Filmquiz

Ligger I inde med paratviden om dansk film – fra 'Babettes Gæstebud' over 'Olsen-banden' til 'Terkel i knibe'? Så quiz jer gratis til en plads på highscore-listen eller udfordr hinanden i filmquiz-maskinen. 

Bluescreen

Bliv en del af et filmisk univers. Vælg mellem fire scener I vil se jer selv i. Optag eventuelt billedet på skærmen med din telefon.

Plakatmaskinen

Sæt jer selv ind i en filmplakat, og få et udprint med hjem, eller læg det på Facebook. Plakatmaskinen findes i Cinematekets foyer er tilgængelig i hele Cinematekets åbningstid. Print af plakat: 25 kr.

Udfordr hinanden i filmquizzen - og få en plads på topscorer-listen

Spis i Restaurant SULT

Hvis det passer ind i dagens program, anbefaler vi, at I starter dagen med Restaurant SULTs lækre og meget populære brunch, som serveres alle lørdage, søndage og helligdage, samt i udvalgte ferier. I kan også runde af med en frokost - og tage kaffen med i Kgs. Have. Mulighederne er mange, og I behøver ikke at gå hverken sultne eller tørstige herfra. 

Bemærk: Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen, og evt. bordreservation foretages ved direkte henvendelse til Restaurant SULT.
 

Booking

Karina de Freitas Olesen
Koordinator, Børn og unge
Tlf. +45 3374 3597
karinadfo@dfi.dk

Praktiske oplysninger

Åbningstider

Tirsdag-fredag kl. 9-21, lørdag kl. 11-21, søndag kl. 11-19.30.

Varighed

2 timer.

Deltagere

3-15 personer.

Pris

1.000 kr. inkl. moms.

Betaling via faktura senest 14 dage i forvejen. Aflysninger eller ændringer af deltagerantal kan ske uden beregning indtil 14 dage før besøget, herefter er bookingen bindende.

Mad og drikke

Egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes. Forplejning aftales direkte med Restaurant SULT.