Komedie Call

Filminstituttet har igangsat et initiativ med fokus på at udvikle originale live-action komedier til unge og unge voksne. Der efterlyses skarpe samtidsreflekterende spillefilm med humor.

Formålet med initiativet er at inspirere filmskabere til at tage samtidens kompleksitet under lup i komediens form. Målet er at støtte udvikling af 4-6 filmprojekter i foråret 2020 for derigennem at styrke udbuddet af underholdende kvalitetsfilm målrettet unge eller unge voksne, dvs. 12-30 år.

En hilsen

Lotte Svendsen fra sit coronaeksil:

FAQ

Hvis der kommer flere generelle spørgsmål og kommentarer, som vi vurderer kan have relevans for potentielle ansøgere, bliver de tilføjet her.

  • Skal man være 3 personer i et team? 
    Det behøver ikke være 3 personer. Et team skal bestå af forfatter, instruktør og producer. Alle tre funktioner skal være til stede, men f.eks. kan forfatter og instruktør godt være samme person.

  • Kan der medsendes materiale ud over det, der står på ansøgningsskemaet?
    Nej, er det korte svar. Det er kun det oplyste materiale, der må sendes med ved selv ansøgningen. Bliver man inviteret til samtale, vil man ved samtalen kunne forelægge yderligere materiale.


Find ansøgningsvejledning, vilkår og ansøgningsskema i højre spalte.

Deadline

Ansøgningsfrist: 21. april kl. 12.00
Svar og evt. invitation til samtale sendes den 18. maj
Projektsamtaler den 25.-26. maj
Endelig afgørelse den 29. maj

Kontakt

Kirstine Vinderskov
Filmkonsulent, børn og unge
Tlf. +45 2711 5722
kirstinev@dfi.dk