PICTURE THIS_18 – fremtidens filmiske oplevelsesformater

KONFERENCE: Ted Schilowitz, futurist hos Paramount Pictures og ekspert i nye teknologier, ved hvordan fremtidens filmiske oplevelsesformater bliver, og vi er begejstrede over at kunne præsentere ham som vores hovedtaler til PICTURE THIS_18 den 5. april.

picture_this_18

Ted Schilowitz’ job hos Paramount består i at forudsige, hvad der gemmer sig af nye udviklinger lige rundt om det næste hjørne for filmindustrien samt at identificere, hvad der vil være vigtigt for filmpublikummet – og det gør han ved at udforske de nyeste, banebrydende teknologier, særligt virtual og augmented reality.

Hans oplæg på PICTURE THIS_18, The Augmented Human, fokuserer på udviklingen og forbedringerne i vores visuelle teknologier. Hvordan vil vores underholdningsformater se ud i fremtiden? Og er vi klar til de nye grader af fordybelse og intensitet, som disse nye formater vil kunne give os?

Gennem hele sin karriere har Ted Schilowitz været en pioner i forhold til den konstante teknologiske udvikling, som filmindustrien gennemgår. Han var med til at udvikle det digitale 4K RED One kamera, som i 2006 revolutionerede filmverden. Han er ligeledes en af grundlæggerne og udviklerne bag de avancerede G-Tech harddiske, som bruges af tv- og medie-produktionsselskaber over hele verden.

Ted-Schilowitz

Før Paramount var Schilowitz ansat som futurist hos 20th Century Fox, hvor han arbejdede på en række banebrydende projekter, heriblandt ’The Martian VR Experience’, som blev skabt i tæt samarbejde med instruktør Robert Stromberg og executive producer Ridley Scott. Som futurist har Schilowitz haft tidlig adgang til den nyeste hardware fra alle de store VR- og AR-firmaer såsom Oculus, Magic Leap, Valve og Microsoft, og hans dybe forståelse for både teknikernes verden og filmpublikummets ønsker og præferencer gør ham til den perfekte guide til et kig ind i den fremtid, der venter alle filmskabere og historiefortællere.

Den prisvindende journalist Kate Bulkley vender tilbage

Igen i år modereres konferencens oplæg og diskussioner af den prisvindende journalist og mediekommentator Kate Bulkley. Bulkley er bosat i London og har mere end 30 års erfaring med at skrive om teknologi, telekommunikation og medieverdenen i landsdækkende aviser og publikationer som The Guardian, Financial Times, The Independent og Broadcast Magazine.

 

Kate-Bulkley

Hold øje med picturethisconference.com for flere nyheder om konferencedagens program og foredragsholdere, og følg os på Twitter @picturethis_18 og Facebook Picture This – Film Tech Conference.

Dato: Torsdag 5. april 2018 kl. 9.00 til 18
Sted: KADK – Det Kongelige Danske Kunstakademi, København, Bygning 51, Indgang K
Billetter: 625 kr. på https://picturethisconference.com/tickets
Kontakt: Projektleder Mariann Nederby // mariann@filmworkshop.dk // +45 2253 1990

 

PICTURE THIS_ 18 er initieret og finansieret af Nordisk Film Fonden og organiseres af Filmværkstedet i København i samarbejde med danske filmprofessionelle, KADK – Det Kongelige Danske Kunstakademi, DADIU (Det Danske Akademi for Digital Interaktiv Underholdning), Creative Europe MEDIA Desk Danmark, Copenhagen Film Fund og repræsentanter fra danske filmbrancheorganisationer.