Vidste du? 2021

INVITATION. Kom til webinar 11. februar og få nye indsigter om bl.a. udviklingen af publikums forbrug af film og serier, deres kulturelle betydning samt de nyeste udbredelsestal på tværs af visningsplatforme, når resultaterne fra den nye undersøgelse ’VIDSTE DU? 2021’ præsenteres.

Vidste du... at mere end 8 ud af 10 danskerne mener, at det er vigtigt for dem, at der bliver lavet danske film?

Eller vidste du… at mere end 60% af befolkningen faktisk nåede at gå i biografen sidste år? – kun en smule lavere niveau end året inden trods COVID-restriktionerne.

Måske vidste du, at sidste års mest sete film i biograferne var Thomas Vinterbergs ’Druk’, som blev set af mere end 800.000 trods restriktioner, men vidste du så også, at hans tidligere film ’Jagten’ faktisk på tværs af visningsplatforme er set af 41% af den voksne befolkning svarende til næsten 2 mio.?

For mere indformation

Martin Kofoed Hansen
Analysekonsulent
Tlf. +45 2630 4008
martinkh@dfi.dk

På webinaret den 11. februar præsenterer vi indsigter fra den nyeste udgave af Filminstituttets årlige undersøgelse 'Vidste du?'.

Det er nu tredje gang undersøgelsen er foretaget, og hver gang dykker vi ned i nye aktuelle aspekter af publikums brug af og holdninger til film og serier. I årets udgave ser vi f.eks. nærmere på danske films appel og deres betydning for publikum. Vi ser også lidt nærmere på, hvad publikum forbinder med underholdning, og vi dykker ned i publikumsprofilerne for bestemte genrer.

Webinaret streames på Facebook, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål under arrangementet.

Vi glæder os meget til at dele indsigterne med jer.

Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde med analyseinstituttet YouGov, der har gennemført 2.500 interview i et repræsentativt udsnit af befolkningen over 15 år.