Gratis børnefilm online

BØRNEFILM. Børnebiffens forestillinger er aflyst for tiden. Men det skal ikke hindre de 3-6-årige i at se gode kortfilm. Nu kommer Børnebiffen nemlig hjem til børnene – gratis online.

Nu er der godt nyt til børnefamilier, der trænger til en hyggestund sammen. Filminstituttet har nemlig samlet et udvalg af de bedste film fra Børnebiffen og lagt dem på streamingsitet Filmcentralen. Her kan man se filmene ganske gratis og uden login. 

Om Børnebiffen

’Børnebiffen online’ er et særligt tilbud i denne tid, hvor mange familier tilbringer meget tid hjemme.

Børnebiffen er normalt en biografordning, der viser korte kvalitetsfilm for børn mellem 3 og 6 år – og deres voksne. Der er forestillinger for både børnehaver og familier.

Børnebiffen rummer sjove, skæve og tankevækkende film til de yngste filmelskere. Filmenes varighed og indhold er nøje afstemt, så de passer til børnenes alder. Derfor er der to kategorier i Børnebiffen: film til børn over tre år, og film til børn over fem år. 

Man kan se film fra både Danmark og mange andre lande i Børnebiffens filmsamling. Filminstituttet finder og indkøber løbende de bedste kortfilm for små børn fra bl.a. Tyskland, Sydkorea, Rusland, New Zealand og Australien.

Se 'Børnebiffen online' til børn over 3 år 

Se 'Børnebiffen online' til børn over 5 år 

 

Robotten Will-bot og zebraen Zøren, Josefine på bondegården og Tobias i naturen, den lille hjælper og Snuden, der rejser hjemmefra. Du kan møde dem alle i 'Børnebiffen online' til børn over 5 år.

Biografsucces i børnehøjde

Børnebiffen har eksisteret i 26 år. Der er Børnebiffen-forestillinger i Cinemateket i København og i bl.a. biografer, filmklubber og på biblioteker over hele landet. Antallet af besøgende er støt stigende. Den seneste opgørelse, der er fra 2018, viste, at der havde været 77.175 biografgæster inde og se kortfilm for de yngste børn. Det er både børnehaver og familier, der tager i Børnebiffen.

For mere info kontakt

Lisbeth Juhl Sibbesen
Undervisningsredaktør
Tlf. +45 2538 2618
lisbeths@dfi.dk

Filminstituttet og DaBUF (Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber) står bag Børnebiffen i samarbejde med kommuner, biografer, filmklubber, biblioteker m.fl. i hele landet. 

Læs mere om Børnebiffen

Børnebiffens nyhedsbrev

Børnebiffen i Cinematket sender nyhedsbrev ud en gang om måneden.

'Den lille grå ulv - sommerfest' er en af de mange film i Børnebiffen online. Foto: Still fra filmen.