International pris til instruktørtalentet William Sehested Høeg

Med sin afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, "Sammen er du mere", modtog William Sehested Høeg tirsdag aften rejselegatet ved Future Frames.

Instruktør William Sehested Høeg har netop modtaget hædersprisen ved talentprogrammet Future Frames under Karlovy Vary International Film Festival 2024.

Prisen består af et månedlangt scholarship i Los Angeles og tildeles ét af de deltagende talenter ved Future Frames, baseret på talenternes kortfilm, deres kommende projekter og samtaler med talenterne.

Deltagerne ved Future Frames 2024. (Foto: Film Service Festival Karlovy Vary)

William Sehested Høeg deltog i dette års Future Frames som repræsentant for Danmark med sin afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, "Sammen er du mere".

Prisen, der er skabt i et samarbejde mellem European Film Promotion (EFP) og den internationale lotterioperatør Allwyn, blev uddelt første gang 2023, hvor den også gik til den daværende danske repræsentant, Amalie Maria Nielsen, med hendes afgangsfilm fra 18Frames, "Sværddrage".

Sidste års vinder af rejselegatet, Amalie Maria Nielsen, deltog også ved Future Frames 2024 og gav gode råd til dette års talenter. (Foto: Film Service Festival Karlovy Vary)

Future Frames har siden 2015 været platform for at nye instruktørtalenter bliver eksponeret for en international branche og et internationalt pressekorps, med pitch-training, master-class, kuraterede møder med etablerede branchefolk og screening af deres kortfilm for både publikum og presse.

Der udvælges årligt 10 instruktørtalenter fra hele Europa, indstillet af de lokale repræsentanter for European Film Promotion (EFP).

William Sehested Høeg med hædersprisen ved Future Frames 2024. (Foto: Film Service Festival Karlovy Vary)

Sammen er du mere

Foto: Anthon Tougaard

Mona (32) skal med sine kollegaer på et ledelseskursus med fokus på samarbejde, som afholdes over en weekend på et konferencehotel. Men kollegaerne har svært ved at navigere i samarbejdsøvelserne, da de alle venter svar på, hvem der får den næste store forfremmelse. Da Mona pludselig får en klage fra HR for dårlig opførsel, mistænker hun et større komplot er i gang, og hun sender sig selv ud på et destruktivt togt for at finde ud af, hvem der forsøger at sabotere hendes chancer for forfremmelse.

"Sammen er du mere" er instruktør William Sehested Høeg og producer Sofie Vendelbo Bergstein's afgangsfilm fra Den Danske Filmskole 2023.