enda

What Have I Done To Deserve This?

Pedro Almodóvar, Spanien, 2000

100 min.U/Spillefilm

Gloria er rengøringskone og gift med Antonio, der er taxachauffør og forguder en gammel tysk sanger, som han plejede at køre. En af teenagerne sælger heroin og den anden ligger i med ældre mænd. Svigermor skjuler det eneste drikkelig vand, men sælger det af og til til familien. En tredje søn bliver sendt til en sexfikseret tandlæge. Det er et hårdt liv for Gloria, men af og til finder hun fred og ro ved at sniffe rengøringsmidler eller besøge sin prostituerede nabo...

DVDen indeholder desuden følgende trailere: Bad Education, Matador, Talk To Her, Live Flesh, All About My Mother, Atama og What Have I Done To Deserve This.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Qué He Hecho Yo Para Merecer Esto
Dansk titel What Have I Done To Deserve This?
Instruktør Pedro Almodóvar
Produktionsland Spanien
Produktionsselskab Kaktus Producciones Cinematográficas
Dansk distribution Sandrew Metronome DK Video A/S
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Kaktus Producciones Cinematográficas
Dansk distribution Sandrew Metronome DK Video A/S

Instruktion

Instruktion Pedro Almodóvar

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.