enda

Anders Baasmo Kristiansen

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kongens valg 2016 Kronprins Olav U/Spillefilm
Undercover 2016 Thorbjørn DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Herman Watzinger U/Spillefilm
Nord 2009 Jomar Henriksen U/Spillefilm
Buddy 2003 Stig Inge U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.