enda

Elisabeth Bukkehave

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Hår- og makeupdesigner Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Hår og makeup Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Sminkør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Sminkør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Sminkør Tv-serie
Beyond 2011 Parykker, Makeup U/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Sminkør U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Makeup DK/Spillefilm
Matador minder 2006 Makeup DK/Dokumentarfilm
Springet 2005 Makeup DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Makeup U/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Chefsminkør DK/Spillefilm
Baby 2003 Sminkør DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Makeup DK/Spillefilm
Anna 2000 Makeup DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Makeup U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Chefsminkør DK/Spillefilm
Barbara 1997 Makeup DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Makeup Tv-serie
Skæbnetimen 1997 Makeup DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Chefsminkør DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Makeup DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Sminkør DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Makeup DK/Spillefilm
Camping 1990 Makeup DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Makeup DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Makeup DK/Spillefilm
Baby Doll 1988 Makeup DK/Spillefilm
Time out 1988 Makeup DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Makeup DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Makeup DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Makeup DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Makeup DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Makeup DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Makeup DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Makeup DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Makeup DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Makeup DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Makeup DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Makeup DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Makeup DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Makeup DK/Spillefilm
Matador 1978 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.