enda

Johannes Pico Geerdsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En frygtelig kvinde 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Sammen for evigt 2013 Instruktion DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Instruktør, 2. unit DK/Spillefilm
Hemmeligheder 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Hvor drenge bliver til mænd 2008 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Bastion 2008 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Kaffepausen 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
Ibrahim 2007 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Producerassistent DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
New York Tribeca Film Festival 2008-04-23 Kaffepausen
Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2007-11-26 Kaffepausen
Locarno, Festival internazionale del film 2007-08-01 Kaffepausen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.