enda

Josephine Farsø Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Scenograf DK/Spillefilm
Holiday 2018 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Scenograf DK/Kort fiktion
Robin 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Jeanne d'Arc 2015 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
I'm In Love With 2015 Produktionsdesign DK/Eksperimentalfilm
Norskov 1 2015 Regi Tv-serie
En maler 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
På bunden 2012 Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.