enda

Molly Malene Steensgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Manuskriptkonsulent U/Spillefilm
Den nat vi faldt 2018 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Manuskonsulent DK/Spillefilm
3 ting 2017 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Darling 2017 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Klippekonsulent, Manuskonsulent U/Spillefilm
Fortiden foran os 2016 Klipper U/Spillefilm
Godless 2016 Klippekonsulent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.