enda

Simon Peter Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Statistkoordinator Tv-serie
Vindmøllernes sus 2016 Statistkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Jeg ved en lærkerede 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Scripter DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.