enda

Politiken

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Forglem mig ej 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Krigsfotografen 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
De misbrugte filmbørn 2018 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Doxwise 2 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Valget 1953 1953 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Willumsen 1947 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Da Freden kom til Danmark 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fra Danmarks Oldtid 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Amagerkonerne sælger Blomster paa Højbro Plads 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hesteomnibussen 'Bussen' gennem Strøget 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dampskibet "A. P. Bernstorff" løber af Stabelen 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Mesterrytteren Thorvald Ellegaard paa Cykelbanen i Ordrup 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Maleren Kristian Zahrtman i sit Atelier 1913 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Peter Pen (Journalist) 1913 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Direktør Ivar Knudsen paa Prøvesejlads med... 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kgl. Skuespiller Olaf Poulsen i sit Paaklædningsværelse paa det Kgl. Teater 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den russiske Længdesvømmer Romantschenko ved Langelinie 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Den franske Kunstflyver Chevillard paa Flyvepladsen 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hestesporvognen ("Hønen") gennem Nørregade 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skovshovedkonerne sælger Fisk ved Gammel Strand 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Slagteboderne 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Frue Kirkes Taarn set fra Petri Kirkes Taarn 1913 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den sidste Stump af Østervold graves bort for at give Plads til Boulevardbanen 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Slotsarkitekt Thorvald Jørgensen paa Christianborg Slots Stilladser 1913 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Professor Vilhelm Thomsen i Videnskabernes Selskabs Bygning 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Konseilspræsident C. Th. Zahle paa Politikens Redaktion 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Professor Georg Brandes paa Universitetets Katheder 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ingeniør Valdemar Poulsen paa sin Station for traadløs Telegrafi 1912 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.