Asian Night - kinesisk aften i Cinemateket


Onsdag den 10. oktober kl. 19.00 er der kinesisk aften i Cinemateket. Vi byder på den kontroversielle 'Perpetual Motion', der er blevet kaldt den første feministiske spillefilm i Kina.
Liu Sola, der både spiller en hovedrolle i filmen og har leveret lydsporet, vil være til stede og besvare spørgsmål fra publikum efter filmen.
Bagefter spiller percussion-ensemblet Percurama kinesisk musik, og der vil være drikkevarer og lidt snacks - alt sammen naturligvis med kinesisk fingeraftryk.
Multikunstneren Liu Sola er, ud over sin skuespiller- og forfattergerning, en efterspurgt operakomponist, foredragsholder, ensemblemusiker, sanger og mere til.
Cinemateket er glade for at kunne have hende som gæst ved vores første Asian Night-arrangement - et nyt koncept, hvor vi med mellemrum vil præsentere en anderledes filmoplevelse fra det fjerne Østen i samspil med eksempelvis levende musik, events eller regionale specialiteter.
Oplev Liu Sola med ensenbleArrangementet er blevet til takket være musik-biennalen Sound Around, der finder sted i oktober måned i København og Malmø. Her optræder Liu Sola bl.a. flere gange med større ensembler.
Cinematekets medlemmer kan mod forevisning af medlemskort købe billetter til en række Sound Around-koncerter til nedsat pris. Læs mere om program og billetsalg på sound-around.org
Her kan du mere om Asian Night-arrangementet og 'Perpetual Motion'
Billetter kan bestilles i Cinematekets billetsalg, Gothersgade 55, tlf. 3374 3412.