Restaurant SULT

Restaurant SULT tilbyder gæster i Cinemateket et lækkert udvalg af mad og drikke.

Et gedigent måltid på filmkulturens hjemmebane:

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket. Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener. I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

Nordiske rødder med plads til livsnydere:

SULT er opkaldt efter Henning Carlsens spillefilm fra 1966 af samme navn. Filmen handler om en ung digters sult efter både mad og succes, og var den første co-produktion mellem Danmark, Norge og Sverige. Nu om dage kan man heldigvis gå både succesfuldt og mæt fra bordet i Cinemateket, men den nordiske ”connection” består. SULT har nemlig fokus på råvarer og retter fra Norden lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Her er der plads til både burger, beder og brunch. Det perfekte sted til en ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er på dagsordenen.

Prisvindende brunchbuffet: 

SULT i Cinemateket har gennem mange år rangeret blandt Københavns bedste og mest eftertragtede brunchdestinationer. Weekendbuffeten har af flere omgang vundet Berlingskes AOK-pris som ”Byens Bedste Brunch”, og det er et ansvar som forpligter. Teamet hos SULT arbejder konstant på at udvikle og forbedre det bugnende brunchbord, og til foråret 2020 restauranten klar til at holde premiere på en ”genindspilning” af det populære formiddagsmåltid. Indtil da fortsætter brunchen i vant og velgennemført stil i hjertet af København.

Pssst! Meyers arbejder på en genindspilning af restauranten i kulissen. 
Glæd dig til repremiere på SULT i marts 2020.

Kontakt

Restaurant SULT

Vognmagergade 8 B 
1120 København K. 
sult-rest@meyers.dk

Åbningtider Restaurant

Frokost tirsdag-fredag kl. 11.30-16.00
Aften mandag-fredag kl. 17.00-22.00 (køkken 21.00)
Weekend-/feriebrunch kl. 09.30-16.00
Aften lørdag kl. 17.30-22.00 (køkken 21.00)
Aften søndag kl. 17.30-21.00 (køkken 20.00)

Åbningtider Café

Mandag kl. 15.00-22.00
Tirsdag-fredag kl. 09.00-22.00
Weekender: kl. 10.30-22.00