Restaurant SULT

Restaurant SULT tilbyder gæster i Cinemateket et lækkert udvalg af mad og drikke.
I Cinematekets Restaurant SULT byder vi på alt fra forretningsfrokost og en indbydende middag til kaffe, øl og sandwich – og du kan også nyde økologisk morgenmad eller blive fristet af en kage i caféen. Køkkenet er internationalt, og maden enkel, genkendelig, sund og lækker.

Restaurant SULT er navngivet efter Henning Carlsens berømte filmklassiker 'SULT' fra 1966. Restauranten ligger i Det Danske Filminstitut i hjertet af København - lige over for Kongens Have.

Restauranten har plads til 300 gæster, og byder på alt fra forretningsfrokost og en indbydende middag til kaffe, øl og sandwich. Du kan også nyde økologisk morgenmad i caféen. Menuen er sammensat af sæsonens friske og lækreste råvarer, med kvalitet og økologi i højsædet, og har et bredt udvalg af gode frokost- og middagsretter for enhver smag.

Restaurant SULT byder på en menu af sæsonens råvarer for enhver smag

Brunch

I alle weekender, på helligdage samt i udvalgte ferier serveres den populære brunchbuffet. Buffeten er sammensat af produkter fra udvalgte producenter, som i samarbejde med køkkenet er garant for smag, kvalitet, økologi og sundhed. Der findes et stort udbud til både gluten- og laktoseallergikere. Det anbefales at reservere bord. Brunchen er oplagt at kombinere med Cinematekets formiddagsvisninger og tidlige eftermiddagsvisninger.

Arrangementer i Cinemateket

Ved leje af Cinematekets faciliteter til arrangementer, møder, konferencer eller events, står Restaurant SULT for at levere forplejning, som er skræddersyet efter dine ønsker.

 

Kontakt

Restaurant SULT

Vognmagergade 8 B 
1120 København K. 
Tlf. 3374 3417
E-mail kontakt@sult.dk

Åbningtider Restaurant

Mandag-fredag kl. 11.30-22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

Lørdag kl. 9.30-22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

Søndag kl. 9.30-21.00
Køkkenet lukker kl. 20.00

Åbningtider Café

Mandag-fredag: 09.00-22.00
Lørdag: 10.30-22.00
Søndag: 10.30-19.30