Åbningstider, priser og billetafhentning

Her kan du finde information om åbningstider, billetbestilling, afbestilling, priser, afhentning og særlig adgang for handicappede.

Bestilling, køb og afbestilling af billetter

Billetter kan bestilles og købes på tlf. 3374 3412 eller på cinemateket.dk.

Køb af billetter der er bestilt online, kan ske ved fremmøde i billetsalget eller herunder, hvor du også kan afbestille billetter, der er bestilt online:

Billetafhentning og fremmøde

Billetter skal afhentes senest 45 min. før forestillingens start. Der kan dog være undtagelser ved særlige arrangementer, hvilket vil fremgå i Cinematekets program eller ved bestilling af billetter online.

Da det virker forstyrrende på det øvrige publikum, og da Cinemateket ikke viser reklamer eller forfilm, er der ikke adgang til biografen efter forestillingens start.

Mød meget gerne op senest 15-10 minutter før forestillingen og hav dit corona-pas og ID klar på forhånd. 

Priser

Ordinære forestillinger: 80 kr.
Medlemspris ordinære forestillinger: 50 kr. For at købe billetter til medlemspris i billetsalget, skal medlemskort medbringes.
Studierabat: 10 kr. pr. billet ved fremvisning af gyldigt studiekort i billetsalget.
Børnebiffen: Gratis i hverdage / 30 kr. i weekender og ferier / Altid gratis for daginstitutioner.
Medlemskab: Særligt genåbningstilbud: I maj og juni tilbyder vi dig at blive medlem af Cinemateket med 30% nedslag i prisen for et alm. medlemskab til kun 195,- (normalpris 275,-). For studerende og pensionister er prisen kun 165,- (normalpris 195,-).

Ved helaftensfilm, festivaler og events kan der gælde andre priser.

Købte billetter refunderes ikke efter forestillingens start.

Særlig adgang

Cinemateket giver gratis adgang til ledsagere, der følger handicappede, som har et stamkort fra enten Dansk Blindesamfund eller et ledsagerbevis fra Invalideorganisationernes Brugerservice. Ved få udvalgte events, hvor der eksempelvis er servering, er dette dog ikke muligt. 

Der er niveaufri adgang for kørestolsbrugere gennem indgangen til gården i Landemærket 26. I gården findes også en handicap-parkeringsplads.

 

Kontakt

Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3412

Åbningstider

Mandag-fredag: 9:00-22:00 
Lørdag: 10:45-22:00  
Søndag: 10:45-19:30   

Lukkedage:
24. december
25. december
31. december
1. januar