Åbningstider, priser og billetafhentning

Her kan du finde information om åbningstider, billetbestilling, afbestilling, priser, afhentning og særlig adgang for handicappede.

Bestilling, køb og afbestilling af billetter

Billetter kan bestilles og købes på tlf. 3374 3412 eller på cinemateket.dk.

Køb af billetter der er bestilt online, kan ske ved fremmøde i billetsalget eller herunder, hvor du også kan afbestille billetter, der er bestilt online:

Billetafhentning og fremmøde

Billetter skal afhentes senest 45 min. før forestillingens start. Der kan dog være undtagelser ved særlige arrangementer, hvilket vil fremgå i Cinematekets program eller ved bestilling af billetter online.

Da det virker forstyrrende på det øvrige publikum, og da Cinemateket ikke viser reklamer eller forfilm, er der ikke adgang til biografen efter forestillingens start.

Priser

Ordinære forestillinger: 80 kr.
Medlemspris ordinære forestillinger: 50 kr. For at købe billetter til medlemspris i billetsalget, skal medlemskort medbringes.
Studierabat: 10 kr. pr. billet ved fremvisning af gyldigt studiekort i billetsalget.
Børnebiffen: Gratis i hverdage / 30 kr. i weekender og ferier / Altid gratis for daginstitutioner.
Medlemskab:  275 kr. / 195 kr. for studerende og pensionister.
Ved helaftensfilm, festivaler og events kan der gælde andre priser.

Købte billetter refunderes ikke efter forestillingens start.

Kapacitet i forbindelse med corona-forholdsregler:

Vi har i øjeblikket nedsat kapacitet i vores biografsale.
Hvis myndighederne fra september 2020 giver mulighed for, at vi kan øge det maksimale antal gæster i salen, må der tages forbehold for, at vi kan rykke allerede bookede pladser i salen for at få plads til flere. Vi vil naturligvis gøre vores bedste for at rykke pladser på den mest hensynsfulde og hensigtsmæssige måde. 

Særlig adgang

Cinemateket giver gratis adgang til ledsagere, der følger handicappede, som har et stamkort fra enten Dansk Blindesamfund eller et ledsagerbevis fra Invalideorganisationernes Brugerservice. Ved få udvalgte events, hvor der eksempelvis er servering, er dette dog ikke muligt. 

Der er niveaufri adgang for kørestolsbrugere gennem indgangen til gården i Landemærket 26. I gården findes også en handicap-parkeringsplads.

 

Kontakt

Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3412

Åbningstider

Mandag-fredag: 9:00-22:00 
Lørdag: 10:45-22:00  
Søndag: 10:45-19:30   

Lukkedage:
13. - 28. juli
24. december
25. december
31. december
1. januar