E.T. the Extra-Terrestrial / Himmelbio

Glæd dig til en unik filmoplevelse under åben himmel i vores nye open air biograf, Himmelbio.

Himmelbio ligger på taget af Cinemateket, og her kan du nyde filmen med udsigt til København lige under dig og himmelen lige over dig.

Forestillingen er udendørs, så klæd dig efter vejret for den bedste oplevelse.

Åbningsfejring: I Filmtagets åbningsweekend den 16.-18. august er der en forfriskning med i prisen på alle filmvisninger i Himmelbio!

E.T. the Extra-Terrestrial

Instruktør: Steven Spielberg

Ti-årige Elliot bor med sin mor, bror og søster i en californisk forstad. Han lider under sine forældres skilsmisse og er en ensom dreng. Men en dag får han uventet besøg – af et rumvæsen, som er blevet væk fra sit rumskib og nu er tre millioner lysår hjemmefra. Et forkrøblet, skævt og alligevel elskeligt rumvæsen, der drikker sig fuld i mælk fra køleskabet og er et geni til tekniske installationer. Elliott døber sin nye ven E.T. og gør, hvad han kan for at hjælpe ham tilbage til hans hjemplanet. Men kan E.T. nå at blive hentet hjem, inden sygdom og videnskabsmænd får tag i det lille væsen?

’E.T.’ er et rørende sci-fi-eventyr, der både vækker gru, gråd og glæde – ikke mindst på grund af John Williams’ ikoniske score, der bogstaveligt fortalt får filmen til at lette. En på alle måder magisk filmoplevelse og nok Steven Spielbergs mest elskede værk.


Medvirkende: Dee Wallace-Stone, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton

USA, 1982
Digital DCP, 115 min.
Danske undertekster
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Køb billetter

Open Air

Søndag 18. august
17:00

Billetter

E.T. the Extra-Terrestrial / Himmelbio

Open Air

Onsdag 21. august
17:00

Billetter

E.T. the Extra-Terrestrial / Himmelbio

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>