Far til fire i byen - Til julebal i nisseland m. fællessang og julestue

Nogle film skal man bare se mindst én gang om året, og ‘Far til fire i byen – til julebal i nisseland’ er en af dem. Tag hele familien med i biografen den 7. december og oplev den skønne juleklassiker med fællessang og guldkorn fra Filminstituttets arkiver som optakt. Kl. 11-16 er der desuden julestue i Asta Bar med juleklip, musik og højtlæsning. Der vil være kaffe til de voksne, saft til børnene og julegodter til alle. Julestuen er gratis, entré til film 50 kr.

Far til fire i byen - Til julebal i nisseland

Instruktør: Alice O'Fredericks

Sommeren er gået på hæld, og Lille Per skal ud på nye eventyr. Denne gang er det i form af skolestart i 1. klasse, og det er ikke noget, han er helt tilfreds med. Da Far mister sin stilling efter 20 års tro tjeneste i firmaet, ser det hele først rigtig skidt ud, og børnene må lægge en plan for at redde familieøkonomien. Søs lejer sit kvistværelse ud til en sød ung murersvend, hvilket gør hendes kæreste, Peter, jaloux.

Meeen! Heldigvis bliver det da også jul igen i år for den lille familie, og Lille Per tager os alle sammen med til julebal i nisseland. Invitér hele familien med i biografen for at opleve den danske juleklassiker, og syng med på den velkendte julemelodi skrevet af Sven Gyldmark og Victor Skaarup.


Medvirkende: Karl Stegger, Birgitte Bruun, Otto Møller Jensen, Rudi Hansen, Ole Neumann og Peter Malberg

Danmark, 1956
35mm, 99 min.
Dansk tale
Tilladt for alle

Datoer

Film i serien – Jul i Cinemateket

Aktuelle film i Cinemateket

dfi_cinemateket_grid
3
<div id="item-wrapper">
</div>