Tysk Filmaften: 'Three Days in Quiberon'

Robert Lebecks fotos af den verdensberømte tyske skuespiller Romy Schneider er legendariske. De fanger skuespillerens modsætningsfyldte karakter, melankoli og smerte. Lebeck tog også de billeder, der ledsagede Michael Jürgs’ legendariske interview med Schneider i magasinet Stern i 1981. Emily Atefs film ’3 Days in Quiberon’ rekonstruerer de dage, Schneider tilbragte på et spa-hotel i Quiberon sammen med sin veninde Hilde, og hvorunder de fik besøg af fotografen og en journalist. Hilde forsøger desperat at beskytte Schneider, da skuespilleren afslører flere og flere sider af sig selv.

Efter filmen taler forfatter Steen Bille med instruktøren Emily Atef. Samtalen foregår på tysk med opsummeringer på dansk. Samlet varighed på introduktion og debat: 60 minutter. Arrangeret i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark (Claudia Marchegiani).

3 Days in Quiberon

Instruktør: Emily Atef

Emily Atefs film ’3 Days in Quiberon’ rekonstruerer de dage, den verdensberømte skuespillerinde Romy Schneider tilbragte på et spa-hotel i Quiberon sammen med sin veninde Hilde, og hvorunder de fik besøg af fotografen Robert Lebeck og en journalist. Hilde forsøger desperat at beskytte Schneider, da skuespilleren afslører flere og flere sider af sig selv.


Appearances: Marie Bäumer, Birgit Minichmayr, Charly Hübner |

Original titel: 3 Tage in Quiberon
Tyskland, 2018
DCP, 115 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Datoer

Film i serien – Events i maj/juni/juli