Bliv frivillig i Mørkekammerater

Er du et ungt menneske, som brænder for film, så er Mørkekammerater lige noget for dig. Vi er en gruppe unge i alderen 18-27 år, som udtænker og holder månedlige arrangementer i Cinemateket med forankring i filmens univers.

Mørkekammerater er et kreativt og socialt fælleskab, som består af unge entusiastiske mennesker, der mødes ugentligt for at skabe nye alternative koncepter og begivenheder til Cinematekets programflade.

Missionen er at gøre Cinemateket mere attraktivt og inkluderende for unge ved at skabe månedlige arrangementer i form af filmvisninger, foredrag, spilaftener, fredagsbarer og andre initiativer med særlig appel til et ungt publikum, som har lyst til at indgå i et kulturelt fælleskab. 

Mørkekammerater søger netop nu efter unge mennesker, der brænder for at skabe og arrangere nye koncepter og events i samarbejde med andre ligesindede og filmglade unge. Vi har ingen formelle krav til uddannelse og erfaring. I stedet vægter vi kreativitet, passion og drivkraft højt. Som medlem binder man sig for minimum et år med mulighed for forlængelse. Mørkekammerater er et frivilligt projekt, som kræver aktive og engagerede medlemmer, der vil blive belønnet med fribilletter til alle Cinematekets ordinære forestillinger samt gratis aftensmad fra restaurant SULT under de ugentlige møder.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til moerkekammerater@gmail.com eller projektleder Karina Olesen på karinadfo@dfi.dk. Ansøgning samt CV skal sendes til karinadfo@dfi.dk senest den 20. august 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.