Charles Bronson-kultklassiker med introduktion og bogsignering

PSYCH-OUT! Kom bag om kultstjernen Charles Bronson, når Cinemateket og Psych-Out!-biffen præsenterer westernfilmen 'Chato's Land' i original 35mm kopi fra 1972 - med introduktion af Jacob Lillemose og Karsten Wind Meyhoff, som netop er udkommet med bogen 'En engel af sten – Charles Bronsons vision'.

Forfatterne til bogen 'En engel af sten – Charles Bronsons vision', Jacob Lillemose og Karsten Wind Meyhoff, introducerer kultwestern-klassikeren 'Chato's Land' (1972) i Psych-Out!-biffen den 15. oktober kl. 20.30. De kommer blandt andet ind på Bronsons overskæg, hans kærlighed til heste, hans foragt for civilisationen samt hans særlige betydning for selvtægts-genren. Arrangementet er lavet i samarbejde med forfatterne og Station 16.

'En engel af sten – Charles Bronsons vision' kan købes signeret for 100 kr. i baren efter filmen. Samtidig kan man slukke tørsten i kolde øl for kolde kontanter.

Chato's Land

Charles Bronsons enestående kombination af rå fysisk kraft og overjordisk skønhed er sjældent udfoldet så klart som i Michael Winner-filmen ’Chato’s Land’ (1972). Bronson er Chato, og Chato er halvt-apache. En bastard ligesom Bronson selv. Utilpas i den racistiske civilisation, som har dræbt det folk, hvis blod flyder i hans årer. Chato hører hjemme i sit ”land” i det amerikanske vest, hvor mennesket har levet i pagt med naturen siden tidernes morgen. Da Chato efter et barslagsmål jages af en posse fra en nærtliggende by, iscenesætter han med finesse og ubarmhjertighed et show down i dette storslåede land. Med landet som sit våben, lader han en gammeltestamentlig og politisk retfærdighed ske fyldest. Lamslående og ærefrygtindgydende! 

Tid: Torsdag den 15. oktober kl. 20.30.
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.
Billetbestilling: Cinemateket.dk og Tlf. +45 3374 3400